avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acoperișul vecinului se prăbușește in curtea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acoperișul vecinului se prăbușește in curtea mea

Buna ziua,
Sunt proprietara unei case aflată la parterul unei clădiri cu un etaj. Primul etaj este deținut de o familie care nu a locuit niciodată in aceasta casa. Au avut niște chiriași pentru 2 ani, însă acum casa este părăsită de vreo 15 ani. Acoperișul a început sa se surpe, țiglele cad in curtea mea, iar mai nou, am găsit chiar bucăți mari de tencuiala. Toate acestea îmi afectează siguranța proprie. Mi-e frica sa stau in curtea mea dacă bate vântul. Am luat legătura cu proprietarul in nenumărate rânduri, mi-a promis ca va face reparații, însă nu a venit nici măcar sa constate. Va rog sa-mi spuneti cum pot sa-l determin sa-și repare casa. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2021
Nelly.mdln, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara,as dori sa stiu ce se poate face in urmatoarea situatie: ... alex94mr@gmail.com alex94mr@gmail.com Buna seara,as dori sa stiu ce se poate face in urmatoarea situatie: O casa are parter, un nivel si o mansarda, locuita de trei familii diferite fiecare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să mă sfătuiți cu ce aș putea să fac ... CetateanBucuresti CetateanBucuresti Bună ziua, Vă rog să mă sfătuiți cu ce aș putea să fac în cazul în care eu stau într-o casă veche la parter, iar etajul este nelocuit, in stare ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociatii de locatari catabota catabota Buna ziua. suntem 2 imobile intr-o curte. Primul are acoperisul deteriorat si cad tigle si mai noi bucati de lemn putred. Accesul nostru, locatarii din ... (vezi toată discuția)