avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Vă rog să mă sfătuiți cu ce aș putea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Vă rog să mă sfătuiți cu ce aș putea să fac ...

Bună ziua,

Vă rog să mă sfătuiți cu ce aș putea să fac în cazul în care eu stau într-o casă veche la parter, iar etajul este nelocuit, in stare de degradare avansată. Tencuiala și profilatura casei pe partea vecinului cad la mine pe scările de la intrare. Îmi este și frică să mai ies. Cad bucăți foarte mari de ipsos. Am vorbit cu acesta și nu pare să vrea să facă ceva în privința acestui lucru. Valoarea casei scade foarte mult din cauza degradărilor de la etaj, iar nici eu nu mă simt în siguranță. La început am fost de acord să decopertăm toată casa și să împărțim costurile deși la mine nu există probleme, însă vecinul nu mai răspunde la telefon, iar tencuiala continuă să cadă la mine pe scara, iar eu nu pot face acest demers pe cont propriu…

Ce as putea să fac?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Acoperișul vecinului se prăbușește in curtea mea Nelly.mdln Nelly.mdln Buna ziua, Sunt proprietara unei case aflată la parterul unei clădiri cu un etaj. Primul etaj este deținut de o familie care nu a locuit niciodată in ... (vezi toată discuția)
Degradare apartament urmare a infiltratiilor de la terasa blocului alexberi alexberi Apartamentul meu a suferit degradari importante datorate intarzierii reparatiei terasei blocului. Enumar: igrasie, bucati de tencuiala cazute, miros, etc. Eu ... (vezi toată discuția)
Judecata acoperis bloc DraglaGabriel DraglaGabriel Buna Ziua, Am o problema cu vecinul de la ultimul etaj, domnul s-a trezit de o luna sa reparam acoperisul, cei de pe casa scarii au hotarat ca prima oara se ... (vezi toată discuția)