avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatii financiare vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatii financiare vanzare apartament

Buna ziua
Va cer lamuriri la urmatoarea speta
In anul 2019 am platit un avans de 68 de mii de euro unui dezvoltator pentru un apartament, urmand sa achit diferenta de 40 de mii la finalizare. Din motive obiective nu l am mai putut achita si am decis cesiunea apartamentului urmand ca cel care cumpara sa vireze dezvoltatorului diferenta de 40 de mii plus suma de bani cuvenita mie. Aceasta tranzactie s-a face prin contract cesiune la antecontractul de vanzare cumparare.
urmeaza sa vand apartamentul in care locuiesc (construit in 2018)
Intrebare mea este
Sunt obligata sa platesc Tva tinand cont ca in ianuarie am vandut o locuinta cu 18 mii de euro precum si apartamentul nefinalizat?
Se poate considera actiune cu caracter repetitiv?
ce obligatii financiare am catre statul roman in cazul celor 3 livrari: o casa, un apartament nefinalizat si un apartament?
Va multumesc frumos pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Buna ziua va cer lamuriri la urmatoarea speta in anul 2017 am ... adriana# adriana# Buna ziua Va cer lamuriri la urmatoarea speta In anul 2019 am platit un avans de 68 de mii de euro unui dezvoltator pentru un apartament, urmand sa achit ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament morosanucarmen morosanucarmen Doresc sa cumpar un apartament care costa 68 mii Euro,este in constructie, cu termen de finalizare 30 iunie 2009. La agentia imobiliare care face ... (vezi toată discuția)
Contract prima casa roxanaiosif21 roxanaiosif21 Buna ziua, Anul acesta m-am decis sa imi achizitionez o locuinta si am optat pentru creditul Prima Casa. Am gasit apartamentul si in luna august am mers la ... (vezi toată discuția)