am primit astazi o amenda radar in valoare de 60 lei fiind hotarata sa merg maine sa o platesc, am vazut ca data era 06.01.2009 in loc de 06.01.2010.ce pot face in aceasta situatie,ca nu mai pot plati amenda de 60 lei in 48 ore.ce fac in aceasta situatie?#-o
Avand in vedere ca greseala agentului constatator,face parte dintre erorile prev.de art.16/17 din OG nr.2/2001,care atrag nulitatea de drept a procesului verbal,formulati conestatie si invocati prevederile mentionate in sustinerea acesteia.
Plangerea contraventionala este de competenta judecatoriei pe raza careia s-a savarsit contraventia.
N-as putea sa precizez exact instanta intrucat nu (mai) am habar unde este Tecuci.
Plangerea contraventionala este de competenta judecatoriei pe raza careia s-a savarsit contraventia, respectiv Judecatoria Locala Tecuci din jud. Galati si se trimite prin posta cu confirmare de primire in termen de 15 zile ,de la data primirii.
Succes!
Alte discuții în legătură
Amenda rutiera
pitycu83
Buna seara
Am si eu niste dubii cu privire la o amenda contraventionala data de politia rutiera Braila.
Sunt sofer cat.B din 2006,nu am avut nici-o ... (vezi toată discuția)