avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mesaje private divulgate altei persoane
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mesaje private divulgate altei persoane

Buna Ziua
In cazul in care X trimite lui Y in privat screenshoturi in care apar conversatiile dintre X si M. M il poate da in judecata civila pe X ?
In cazul in care Y publica conversatiile fara acordul lui X si Y..Cine raspunde in cazul acesta ?
Iar in cazul in care X trimite in privat fara acordul lui M o poza lui Y in care apar X si M ce se poate intampla ?
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2021
daniel1992-18, utilizator

Alte discuții în legătură

Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei ContSters294225 ContSters294225 am trimis un email lui x, cutia lui de email a fost sparta de catre y, y trimite scrisoriile mele luate din cutia postala acestuia lui z intre timp y ma ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare VivieneV VivieneV Y cheama in judecata pe X . X face si trimite instantei intampinarea. Y face raspuns la intampinare cu care X nu este de acord. Ce poate face mai departe X in ... (vezi toată discuția)