avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns intampinare

Y cheama in judecata pe X . X face si trimite instantei intampinarea. Y face raspuns la intampinare cu care X nu este de acord. Ce poate face mai departe X in cazul in care nu se poate prezenta la termenul dat?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:23, 22 Ianuarie 2018
Sa isi angajeze un aparator sau sa solicute judecata in lipsa. Pentru motive temeinice puteti solicita amanarea, ramanand la aprecierea instantei daca admite cererea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
AvTudor_com, utilizator
Buna ziua,

poate solicita termen ,,pentru lipsa de aparare,,
daca este la primul termen de judecata legal citat sau daca nu a m-ai solicitat aminare pentru a angaja un aparator.

Cu drag
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Avocat Minoi, utilizator
nu isi permite aparator si intampinarea si-a redactat o singur. voia sa stie ce poate face in cazul de fata
Buna ziua ,

in acest caz poate solicita Judecarea in lipsa a cauzei civile
cu drag
Daca nu se poate prezenta poate depune concluzii scrise si cere judecarea in lipsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare un termen daca n-am avocat masayoshi masayoshi Se poate cere aceasta doar la primul termen sau la orice termen? (vezi toată discuția)
Termen amanare victor11 victor11 Buna ziua. In data de 26 ian 2011 am termen intr-un proces civil la care nu ma pot prezenta din cauza faptului ca la aceeasi data am de sustinut un examen ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare ( oug 119/2007) al3xn01 al3xn01 Buna seara ma scuzati nu stiu daca am postat unde trebuie, deci fima mea X a pierdut un proces in OUG 199/2007 cu o firma Y care tocmai i se deschidea ... (vezi toată discuția)