Am grija de mama, bolnava fiind ( dementa mixta, fara s-o am sub tutela) si m-am trezit la un moment dat ca o ruda (sora a ei) incearca s-o convinga sa se mute la ea. La momentul respectiv mama avea un tratament gresit, care o facea sa para foarte vulnerabila d.p.d.v psihologic. Si din pacate am mai surprins o convorbire in care aceasta sora incerca s-o convinga pe mama ca din cauza mea s-a imbolnavit. Mentionez ca am un doctorat in aparatura medicala, ca am cu ce sa-mi intretin mama, nu am facut demersuri ca sa iau bani de la stat pentru ajutor si ma straduiesc s-o tin in viata cu cele mai noi tehnologii in domeniu. Este o boala degenerativa. ...De asemeni persuasiunea la care a supus-o pe mama (exclusiv prin telefon) a afectat-o substantial. A ajuns sa ma intrebe daca vreau sa-i fac rau! Problema este ca nu stiu ce sa fac ca sa opresc aceasta situatie. Nu am dovezi si nu o pot expune pe mama unui scandal. De asemeni sunt alarmat pt ca exista deja cazuri in care rudele s-au certat pe cel bolnav, in special din motive materiale.
Multumesc anticipat.
incercati sa aveti o discutie cu matusa sa isi bage mintile in cap.
mai degraba incercati sa monitorizati relatia decat sa o puneti pe mama sub interdictie ca sa fie tarata pe la iml pt expertiza.