avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, Lucrez ptr o companie de gambling care de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, Lucrez ptr o companie de gambling care de mai bine ...

Buna ziua,
Lucrez ptr o companie de gambling care de mai bine de 3 ani care imi foloseste vocea inregistrata pentru intampinarea clientilor care apeleaza (IVR).
Nu am semnat niciun contract, nu am primit nicio remuneratie ptr acest lucru fiindca abia ma angajasem si toti m.au recomandat ptr vocea pe care o am.
Doresc sa stiu daca imi pot permite sa cer sa fiu platita pentru acest serviciu si daca o pot face si ptr anii precedenti. Daca da, ma puteti sfatui asupra unei sume?
Va multumesc pentru timp si intelegere!
Ana D.
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2021
Cont.AnaMaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:52, 5 Iulie 2021
Buna ziua,

In cazul in care nu v-ati exprimat in mod expres acordul pentru folosirea vocii, sigur ca puteti solicita o suma. In ceea ce priveste cuantumul sumei, doar in urma unei discutii cu reprezentantul companiei veti putea decide.
Va multumesc pentru raspunsul oferit si pentru promtitudine!
daca ati inregistrat mesajele o singura data, nu veti putea pretinde mai multe plati, chiar daca vocea dvs se aude mereu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale de companie la bloc Bogdan_il Bogdan_il Buna seara ! Ma puteti ajuta si pe mine cu o problema : in blocul in care locuiesc avem o vecina care are un caine care este foarte bolnav, foarte batran si ... (vezi toată discuția)
Eos ksi doareuatat doareuatat buna ziua.In anul 2005-2006 am facut un abonament la Orange pe care nu am reusit sa-l platesc pana la capat.Evident am fost instiintata de catre firma eos ksi ... (vezi toată discuția)
Drept civil , familial ? mostenire angielafaia angielafaia Buna ziua As dori un ajutor juridic. Am trei copii adulti si le-am oferit acum cativa ani, sa stea gratis in apartamentul meu de 4 camere si nu le-am pretins ... (vezi toată discuția)