avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită eos ksi
Discuție deschisă în Executare silită

eos ksi

buna ziua.In anul 2005-2006 am facut un abonament la Orange pe care nu am reusit sa-l platesc pana la capat.Evident am fost instiintata de catre firma eos ksi ca vor actiona in judecata daca nu platesc suma de 457 lei....Datoria este prescrisa,si as vrea sa stiu daca se va ajunge la un proces?daca eu voi face contestatie la executare cat va trebui sa platesc taxa de timbru ptr suma asta?multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:35, 1 Iulie 2017
8% din 457 lei=36,56 lei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la executare mai e, trebuie intai sa va actioneze in judecata pt a obtine un titlu executoriu, puteti invoca prescriptia prin intampinare.
Numai daca vor castiga procesul, veti ajunge la executare si nu veti mai avea ce invoca daca apeleaza la executor in termen de 3 ani de cand obtin o hotarare favorabila.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Datorii neplatite la furnizor telefonie anne912 anne912 Buna ziua, Intampin o problema pe care o au inca multe alte persoane. Mi-am facut abonament la Orange si nu l-am mai platit. Dupa cateva luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandrina74 alexandrina74 cei de la eos ma pot executa silit pt o factura orange din 2010?am platit celor de la eos aproximativ jumate din suma dde care am fost instiintat iar ultima ... (vezi toată discuția)