avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii neplatite la furnizor telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii neplatite la furnizor telefonie

Buna ziua,

Intampin o problema pe care o au inca multe alte persoane. Mi-am facut abonament la Orange si nu l-am mai platit. Dupa cateva luni mi-a fost suspendat contul, apoi numerele mele au fost date mai departe la alta persoana. Am primit diverse notificari de la Orange si apoi de la EOS KSI cum ca daca nu platesc ma executa silit.
Intrebarea mea este: ce se poate intampla daca nu platesc in continuare? (datoria cu penalitati e deja de aproximativ 9000 de lei).Ma pot executa?Ma dau in judecata?A patit cineva asa ceva? Tin sa mentionez ca detin bunuri pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:08, 16 Noiembrie 2014
Ar trebui sa va actioneze in judecata, iar daca obtin un titlu executoriu sa va execute silit, desigur prin intermediul unui executor. Conteaza daca dreptul furnizorului e prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prealabila executare silita adiradu99 adiradu99 Buna ziua, Am un contract cu Orange pe care nu l-am mai platit din Septembrie 2011 din diverse motive. De curand am primit de la EOS KSI o notificare de ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Eos ksi doareuatat doareuatat buna ziua.In anul 2005-2006 am facut un abonament la Orange pe care nu am reusit sa-l platesc pana la capat.Evident am fost instiintata de catre firma eos ksi ... (vezi toată discuția)