avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Locuiesc în Ploiești și am fost proprietarul unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Locuiesc în Ploiești și am fost proprietarul unui autoturism ...

Locuiesc în Ploiești și am fost proprietarul unui autoturism Solența înscrisă in București,autoturism pe care l-am dezmembrat pentru înscrierea in programul ”rabla”.Firma de dezmembrări a solicitat radierea online și tot pe această cale a primit comunicarea dezmembrării,dar pentru achizitia noului autoturism este necesară dovada scrisă de dezmembrare.Aceasta trebuie emisă de poliție în 3 exemplare și expediată către proprietar imediat.Problema mea este că această dovadă nu am primit-o încă și sunt slabe speranțe s-o mai primesc prin poștă.De la primirea online a comunicării radierii au trecut deja 20 zile.Am fost la poliția București la serviciul radieri unde răspunsul a fost că să aștept că o voi primi cu refuzul de a-mi da un duplicat.Întreb ce aș putea să fac să-mi rezolv problema adică să obțin o asemenea dovadă mai ales ca mșina cumpărata este achitată integral și gata de livrare din 20 mai 2021.

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Remat dacia 1300 alecumihai alecumihai Buna ziua. As avea cateva lamuriri in legatura cu radierea unei masini, scoaterea ei din evidentele politiei si primariei. Mai exact, am o Dacia 1300, a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la primarie si politie biktel biktel Am un autoturism care a fost implicat intr-un eveniment rutier din care a rezultat dauna totala a acestuia. Am primit de la firma de la asigurari o adeverinta ... (vezi toată discuția)