Buna ziua,
Este prima oara cand postez aici. Am nevoie de sfatul unui avocat. Am facut un credit de nevoi personale la un ifn, de 4000 lei in anul 2007.Am platit 2 ani dupa care acest ifn(cofidis) a intrat in insolventa si a disparut. A fost radiata din evidentele BNR.La 7 ani dupa am inceput sa primesc notificari din partea firmei de recuperari Eos. Intrebarea este, daca nu am niciun bun pe numele meu, pot merge sa negociez cu ei sa platesc jumatate din suma datorata si sa imi ridice popririle dupa conturi si sa incheiem cu totul? Multumesc
De atunci am poprire da. Dar sume nu au fost retinute deoarece am primit bani cash si am lucrat 2 ore. Ideea este se poate discuta cu ei sa le platesc jumatate din suma? Sau nu vor accepta? Sau cum trebuie procedat?
Buna ziua.revin cu raspuns.am fost la un avocat dar acesta a spus ca daca am primit notificati de poprire in fiecare an nu se poate cere asa ceva.este corect?multumesc
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
in care fiecare an ati fost notificati ?
Perimarea in executare intervine dupa 6 luni daca nu s-a miscat nimic fie prin conturi, o plata, un act de executare...
Nu ati intalnit avocatul potrivit.
Poprire cont
gabi777gabi
Am pierdut definitiv un proces in 2013, cu cheltuieli de judecata, eram insolvabil, iar in 2014 mi s-a pus poprire pe un cont gol. Din 2014 nu s-a mai ... (vezi toată discuția)