avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere....
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere....

o sa nasc aprox cand fetita mea o sa aiba 2 ani si 2 luni, cum se procedeaza in situatia asta? mai trebuie sa lucrez 2 luni de zile ? sau cum...¿
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:17, 7 Ianuarie 2010
Da dar puteti sa luati concediul prenatal numai ca 43 de zile din 126 trebuie sa fie postnatal
Cand implineste fetita 2 ani trebuie sa faceti cerere de incetare a suspendarii contractului de munca si sa o depuneti la angajator. El va reactiva contractul Dvoastra printr-o decizie inregistrata la ITM.
Daca puteti lua certificate medicale pentru concediu de maternitate de la aceea data, le duceti angajatorului.

In rest, procedati ca la primul copil. La terminarea celor 126 de zile de concediu de maternitate faceti cerere de suspendare contract de munca si va depuneti din nou dosar pentru concediu crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal dupa concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani. deny83 deny83 Buna ziua.Sant in concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani pana pe data de 4 aug.2010,dar sant gravida cu bebe 2 si trebuie sa nasc pe 18 oct.2010.Pot ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil rox_ann07 rox_ann07 sunt in crestere copil din iunie 2011 si as mai avea de luat indemnizatie pana in iunie. Acum sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa stiu daca in acest caz ... (vezi toată discuția)