avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Daca sunt in concediu crestere copil si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Daca sunt in concediu crestere copil si incep sa realizez ...

Buna ziua,
Daca sunt in concediu crestere copil si incep sa realizez venituri din chirie, pot depune cerere pentru acordarea stimulentului de insertie?Am dreptul la acesta?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 16 Iunie 2021
Întrebați la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire in concediu ingrijire copil dupa intoarcerea la munca cris777 cris777 Buna seara, Ma aflu intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac. In urma cu o luna, inainte de a implini copilul 11 luni, am facut cerere pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Concediu o luna pentru tata skagul skagul buna ziua.Ma numesc Ciprian si as dori sa intreb daca nevasta nu lucra si a nascut,eu am optat pentru insertie de 500 la data nasterii copilului,mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si concediu fara plata pentru crestere copil Bianca_Szel Bianca_Szel Am si eu o nelamurire. Am nascut pe 6 septembrie 2012 si am optat pentru CCC pe 1 an. Caracterul job-ului nu-i permite sotului sa efectueze acel CCC de o ... (vezi toată discuția)