avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Salut! Mi-am declarat diploma de BAC pierduta la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Salut! Mi-am declarat diploma de BAC pierduta la Monitorul Oficial ...

Salut!
Mi-am declarat diploma de BAC pierduta la Monitorul Oficial si la notar, si acum am gasit-o.
Nu am depus inca dosarul cu aceste acte la liceu pentru a solicita un duplicat.
As vrea sa stiu daca trebuie sa fac vreun demers pentru a declara gasirea ei, sau o pot folosi ca si cand nu am declarat-o pierduta.

Alte discuții în legătură

Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Duplicat diploma de bacalaureat ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua,am si eu o intrebare in ceea ce priveste duplicatul diplomelor de bacalaureat. In anul 2015 am plecat din Romania si bineinteles am luat cu mine si ... (vezi toată discuția)