avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata fara penalitate Buna ziua, Am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata fara penalitate Buna ziua, Am rugamintea sa ...

Pensie anticipata fara penalitate
Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns, sunt nascuta in 09 august 1962, sunt inca salariata, am 35 de ani vechime din care 4 ani sunt in grupa a II a de munca si vreau sa stiu daca pot depune dosarul pentru pensie anticipata fara penalitate.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexa.VET.21 , utilizator 07:52, 17 Iunie 2021
pensionare pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare: 60 ani si 11 luni (Iulie 2023)

pensionare anticipata : Noiembrie 2019 la virsta de 57 ani si 3 luni daca indepliniti conditia stagiului complet de cotizare pentru pensionare anticipata de 40 ani si 9 luni.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nascut in iulie 1954, 36 de ani vechime din care 17 ani grupa a ii-a, 8 ani conditii speciale. cand beneficiez de pensie pentru limita de varsta? Ioana.Gheorghe Ioana.Gheorghe Buna ziua! Sotul meu este nascut in iulie 1954 si are 36 de ani vechime in campul muncii din care 17 ani grupa a II-a si 8 ani grupa speciala. Cand poate ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie anticipata sau limita de virsta nicolaemastalos nicolaemastalos am 53 ani sint nascut in 2-11-1958 am lucrat din anul 1976-05 pina in 2010-02dintre care 15 ani grupa 1, 9 ani grupa 2 , 5 ani grupa speciala restul sint fara ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa-mi depun dosarul de pensie? mrg mrg buna ziua. Tatal meu implineste 60 de ani in luna noiembrie a acestui an. Are 35 ani cotizatie la stat si are grupa a 2 a de munca echivalentul a 6 ani , poate ... (vezi toată discuția)