avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot actiona in instanta un profesor care este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot actiona in instanta un profesor care este impotriva copilului meu si neavand legatura cu materia predata ci cu o problema personala din tinerete a respectivului profesor fapt ptr care nu imi trece clasa copilul?

probleme la scoala
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:33, 17 Iunie 2021
In ce clasa e copilul dvs ? intai plangeti-va la director si apoi la inspectorat.
Copilul este clasa a 7-a,doamna profesor în tinerețe pana în nunta a fost părăsită de viitorul soț ,a fugit cu o blonda și de atunci nu a putut sa depaseasca aceasta problema și se răzbuna pe copii,Nu știu cum selectează băieții pe care ii lasa corigenți dar la fete în special blondina.Nu spun ca copilul meu este cel mai deștept dar nici cel mai prost,cum se explica ca la toate celelalte materii merge bine doar la materia predata de aceasta doamna nu?Când asculta copiii pe care vrea sa ii treacă clasa după doua cuvinte le pune nota mare iar pe cei care nu vrea sa ii treacă ii face în asa fel sa ii încurce și le pune nota 2 doar ca să nu iasă media,plus ca mai vine și sub influent alcoolului .Cu directorul nu se poate discuta iar plângerile la inspectorat nu au nici un rezultat.Fosta diriginta ia spus soției inca din clasa a 5 la ședința cu părinții de fata cu toată lumea ca să avem grija cu ea la materia predata de aceasta profesoara .Și chiar profesoara respectiva ia spus în fata acest lucru.
gi-jane2 a scris:

In ce clasa e copilul dvs ? intai plangeti-va la director si apoi la inspectorat.

incercati sa il mutati si rezolvati problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație neplăcută într-un liceul economic Mares Florina Mares Florina Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)
Reclamatie inspectorat scolar alb1000pop alb1000pop Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ... (vezi toată discuția)