avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua...sunt divortata...pensie alimentara fostul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua...sunt divortata...pensie alimentara fostul nu mi.a ...

Buna ziua...sunt divortata...pensie alimentara fostul nu mi.a platit de 10 luni...mam gandit sa iau masuri...am fost la un executor silit...a zia ca imi va recupera bani...a trecut de atunci 5 sapt...nimeni nimic...azi am sunat executorul si mia. Spus ca avb cu fostul si ca in contul meu sa depus 500 lei(nu am primit acei bani) vb cu executor ca sa stiu cat mai am de asteptat sau daca sa facut ceva in privinta asta pt ca eu l.am platit... la care executorul imi inchide telf in nas dupa ce imi spune o sa vad ce pot face...atat?!? Va rog ajutati.ma cu un sfat...sunt banuti fetei...
Cel mai recent răspuns: Gabriel's , utilizator 09:10, 18 Iunie 2021
Buna ziua,
Faceti plangere penala pentru abandon de familie si reclamati executorul la Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti ( gasiti adresa si modul de reclamare pe net)
doamna, cand ati fost la executor, ati depus cerere ?
Da da...am.depus si am.si platit

gi-jane2 a scris:

doamna, cand ati fost la executor, ati depus cerere ?

acum cat timp a fost asta ?
verificati pe portajul instantei de judecata daca s-a depus cerere pt incuviintarea executarii
Da sa depus pe data de 13.05.2021

gi-jane2 a scris:

acum cat timp a fost asta ?
verificati pe portajul instantei de judecata daca s-a depus cerere pt incuviintarea executarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire in strainatate a copilului minor adam_melissa1987 adam_melissa1987 buna seara,am o rugaminte eu am domiciliu fetei de 5 ani la mine acasa in Romania ,la parintii mei .Tata fetei este plecat la munca in Italia noi am stat in ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala / custodie comuna Adrian_Mi Adrian_Mi Buna ziua! In urma unei reelatii cu fosta prietena s-a nascut fiica mea acum in varsta de doi ani. Imediat dupa nasterer lucrurile nu au mai stat bine int ... (vezi toată discuția)