avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma confrunt cu urmatoarea situație. Am primit decizia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma confrunt cu urmatoarea situație. Am primit decizia de încetare ...

Ma confrunt cu urmatoarea situație. Am primit decizia de încetare a contractului semnata de director iar șeful nu vrea să semneze nota de lichidare. Precizez ca noul angajator nu îmi solicită. Ma poate influenta dacă nu o semnează?(nu vrea sa plec ). Ce pot face în acest sens?
Cel mai recent răspuns: Iarmilka , utilizator 13:17, 18 Iunie 2021
Va puteti angaja si fara nota de lichidare.
Sunt deja angajata, dar nota nu e semnata de fostul șef. Ce se poate întâmpla dacă nu o semnează. Mie nu îmi trebuie. Ma poste ataca în instanță?

Cornel Vasile a scris:

Va puteti angaja si fara nota de lichidare.

Nu are nicio importanta daca semnati sau nu acea nota.

obs.
Nu mai citati raspunsurile. Apasati direct RASPUNDE.
Nu sunt lamurita . Ce se întâmplă dacă fostul șef refuza și ma tot amână sa semneze nota de lichidare? Ma poate afecta?
Nu va afecteaza cu nimic , situatia respectiva. .... nota de lichidare nu este un document pe care angajatorul este obligat să-l elibereze la incetarea unui raport de munca.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Solicitare carnet de munca impact impact Buna seara , Am si eu o intrebare . Am fost angajata unei institutii pana in data de 2 mai 2009 , cand societatea a efectuat desfacerea contractului ... (vezi toată discuția)
In urma unei concedieri abuzive angajatorul refuza plata concediului de odihna si semnarea statelor de plata angyangy angyangy Am fost pacalita de fosta patroana sa-mi dau demisia cu acordul ambelor parti de la data de 19 octombrie ,problema este ce pe 16si 17 octombrie am fost la ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare MCassandra MCassandra Am primit decizia de incetare a contractului individual de munca in conformitate cu prevederile art.55,lit.b ,in care in care spune ca: Art.1 Precizam ca ... (vezi toată discuția)