avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar din Câmpina ...

Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un sa sar din Câmpina care o cumpărase de la cineva din București acesta fiind proprietar în acte. Samsarul nu apucase să primească fizic fiscalul de la proprietarul din acte întrucât acesta îl scosese în ziua în care am cumpărat eu mașina și îi trimisese samsarul ui o poză cu acesta. În consecință eu am o copie a contractului dintre sa sar și proprietarul din acte, o copie a cărților de identitate ale celor doi o copie a contractului semnat de mine cu samsarul și actele mașinii (talon și carte de identitate) în original. Problema a apărut la câteva zile când samsarul mi-a comunicat că nu îmi dă fiscalul pentru că are datorii. I-am explicat că nu contează că din 2021 mașina nu mai este grevată de datorii dar tot nu vrea să finalizăm actele. În ce formulă ar trebui să mă adresez justiției și ce ar trebui să solicit pentru a obține o hotărâre judecătorească, care să mă ajute să trec mașina pe numele meu. Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar din câmpina ... Gabi974 Gabi974 Bună ziua, am cumpărat o mașină de la un samsar din Câmpina care o cumpărase de la cineva din București. Deși a spus că după ce primește fiscalul de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto rhadoo08 rhadoo08 Doresc sa inmatriculez un autoturism achizitionat recent , cu numere de Bucuresti , eu fiind din Prahova. Problema este ca eu am luat masina de la un individ , ... (vezi toată discuția)
Transcriere masina goofybacsi goofybacsi buna ziua .am cumparat recent o masina si nu pot obtine fiscalul si nu posed nici copie dupa buletinul proprietarului si mie frica sa nu fie teapa.....dar am ... (vezi toată discuția)