avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... permis auto , intrebarea este : se mai poate face ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

permis auto , intrebarea este : se mai poate face apel la o instanta ...

buna seara , intrebarea este : se mai poate face apel la o instanta superioara daca termenul stabilit prin hotarare judecatoareasca a fost de 30 de zile iar acest termen a fost depasit cu 90 de zile ? concret sentinta judecatoreasca a fost data la data de 16.03.2021 cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare cererea urmand a fi depusa la judecatoria sector 4 , iar apelul a fost facut pe 07.06.2021 la tribunal sector 3 sectia a-2-a contencios administrativ si fiscal de partea reclamanta. multumesc anticipat ptr raspuns

Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2021
nideleaflorentin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 18 Iunie 2021
Nu intelegeti .... apelul este una, iar declararea apelului este alta.

Cand a fost comunicata hotararea partii care a declarat apelul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a făcut apel la o sentință favorabilă mie, dar nu înțeleg înregistrările de pe portal. vă rog să mă lămuriți Mia4 Mia4 Buna seara. Sunt intr un proces care sa incheiat pe 9.07.19,sentinta cu castig de cauza pt mine..spre sfarsitul hotararii scrie cu apel in 10 zile de la ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Daca : - Obiectul DODARULUI este : \" constatare nulitate act\" - Materia juridica : \" Contencios administrativ si fiscal \" ... (vezi toată discuția)
Recurs victor11 victor11 Imi puteti care este termenul legal de declarare a recursului in procesul civil ? Termenul curge de la data ultimului termen de judecata sau de la data ... (vezi toată discuția)