avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale As vrea sa stiu ce este un istoric de rol fiscal?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

As vrea sa stiu ce este un istoric de rol fiscal?

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce este un istoric de rol fiscal, ce date cuprinde si care ar fi cel mai indepartat an din care ar putea contine date? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:58, 20 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
istoriul de rol fiscal conține toate operațiunile făcute de la momentul deschiderii rolului. Pe lângă istoricul de rol fiscal puteți să cereți copii conforme de pe dosarul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii documente fiscale vechi privind impozitul pe terenuri ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Cum pot intra in posesia copiei unui document fiscal privind plata impozitului pe terenuri inainte de 1940 pentru a putea dobindi aceste ... (vezi toată discuția)
Intimat-reclamant ,recurs-suspendare cristina/BZ cristina/BZ M-am judecat,Am castigat in prima instanta.Partea adversa a cerut recurs.Dupa primul termen am aflat ca a decedat. Unul din mostenitorii acestuia a depus ... (vezi toată discuția)
Decret 92/1950 Maria Posciuc Maria Posciuc Buna seara, Stie cineva unde este arhivat originalul decretului 92/50? si daca,copiile actelor de proprietate in baza carora s-a facut ... (vezi toată discuția)