avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copii documente fiscale vechi privind impozitul pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copii documente fiscale vechi privind impozitul pe terenuri

Buna ziua,
Cum pot intra in posesia copiei unui document fiscal privind plata impozitului pe terenuri inainte de 1940 pentru a putea dobindi aceste terenuri ca mostenitor
.De la primaria din sat imi spun de la Arhivele nationale iar de acolo invers.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 10:46, 1 Noiembrie 2012
In primul rand trebuie sa dovediti ca aveti calitatea de persoana interesata, apoi trebui sa cereti istoric de rol fiscal. Fiind vorba de ani atat de indepartati trebuie sa va adresati arhivelor nationale care au preluat arhivele Administratiilor fiscale sau ale Primariilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem sau nu pamant? amalia.p amalia.p Buna ziua, Nu stiu daca s-a mai discutat,am cautat prin forum dar nu am gasit. As vrea sa aflu daca bunicul tatalui meu avea pamanturi (din ce stiu eu, ... (vezi toată discuția)
Mostenire si revendicare taniaa taniaa buna ziua, ma aflu intr-o sitoatie foarte complexa si daca puteti sa ma ajutati ca cateva sfaturi: strabunica mea a murit dandu-i nastere bunicii mele, ea ... (vezi toată discuția)
Recuperare act de vanzare cumparare ladyy2 ladyy2 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Cum si de unde pot recupera un act de vanzare -cumparare care s-a intocmit acum vreo 50 de ani dar care din pacate ... (vezi toată discuția)