avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii . In mai 2021 am ajuns coproprietar printr o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii . In mai 2021 am ajuns coproprietar printr o sentinta judecatoreasca ...

Datorii

In mai 2021 am ajuns coproprietar printr o sentinta judecatoreasca al uni apartament in cota de 1/2. Dupa ce a ramas sentinta definitiva am aflat ca apartamentul a cumulat datorii la intretinere. Am obligatii legate de apartament doar din momentul in care am devenit proprietar sau sunt responsabil de datoriile cumulate anterior sentintei? Mentionez ca nu am avut acces in apartament decat dupa pronuntarea sentintei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:58, 19 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din momentul dobindirii proprietatii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti obligatii de la momentul pronuntarii hotararii judecatoresti care a dispus sa detineti calitatea de coproprietar bun imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa stiu cum pot sa mi recuperez banii dintr ... Miha1315 Miha1315 Buna ziua! As dori sa stiu cum pot sa mi recuperez banii dintr o mostenire. Sunt coproprietar al unui apartament in urma unei sentinte judecatoresti. Se pare ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite visavis visavis Sunt reprezentantul unei asociatii de proprietari si doresc sa prezint o speta, de altfel, comuna, in ideea ca aici voi gasi un raspuns pertinent. Prin cale ... (vezi toată discuția)