avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... E cumva posibil ca în mod legal sa nu plătesc ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

E cumva posibil ca în mod legal sa nu plătesc atâtea taxe?

Sa zicem ca am un salariu brut de 2900 de lei, vreo 40-50% se duc la stat și rămân cu 1450 de lei, chiria 1200 de lei și rămân cu 250 de lei pentru mâncare și facturi.
E cumva posibil ca în mod legal sa nu plătesc atâtea taxe? (lucrez la o firma din străinătate) efectiv nu știu cum supraviețuiesc unele persoane din România.
Și dacă se poate, ar fi o problema dacă as sta 3 luni în România apoi sa ma mut permanent în străinătate fără sa mai plătesc taxe în România? (menționez ca am făcut 18 ani recent)
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MariusSt , utilizator 00:19, 20 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
taxele pe salariu se platesc inclusiv pt salariu minim pe economie care este 2300 brut.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
efectiv nu știu cum supraviețuiesc unele persoane din România.

nu platesc chirii de 1200 de lei.
Din ce am văzut eu pe net prețul mediu de chirie e de 1000-1200 de lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe salariat oana1983 oana1983 :ban:as dori sa stiu ca si angajat in afara de taxele care le platim cu totii , cas , somaj , asig de sanatate , etc , altceva nu main avem de platit, de ... (vezi toată discuția)
Calcul datorii la stat? camelia21 camelia21 Cum se calculeaza cit trebuie sa dea la stat angajatorul privind cas,somaj,etc pt un angajat...de ex eu am minimul pe economie de 1200 ron...cit da angajatorul ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie septembrie 2019 danielarusu danielarusu Buna seara Am o nelamurire in legatura cu calculul pensiei pentru luna septembrie 2019. Situatia este urmatoarea> eu am pe talonul de pensie scris, ... (vezi toată discuția)