Sa zicem ca am un salariu brut de 2900 de lei, vreo 40-50% se duc la stat și rămân cu 1450 de lei, chiria 1200 de lei și rămân cu 250 de lei pentru mâncare și facturi.
E cumva posibil ca în mod legal sa nu plătesc atâtea taxe? (lucrez la o firma din străinătate) efectiv nu știu cum supraviețuiesc unele persoane din România.
Și dacă se poate, ar fi o problema dacă as sta 3 luni în România apoi sa ma mut permanent în străinătate fără sa mai plătesc taxe în România? (menționez ca am făcut 18 ani recent)
Taxe salariat
oana1983
:ban:as dori sa stiu ca si angajat in afara de taxele care le platim cu totii , cas , somaj , asig de sanatate , etc , altceva nu main avem de platit, de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.