Buna ziua ,
In 2015 am facut o plangere impotriva lichidatorului judiciar pentru inselaciune , mi a vandut un activ prin vanzare directa cu o evaluare contabila neta de inlocuire , in prima faza dosarul a fost trimis la Parchetul de pe langa Curtea De Apel , de unde s a intors cu propunere de clasare ..
Activul mi a fost subevaluat cam la de patru ori si de asemenea suprafata acestuia cu 400 mp .
Am facut apel judecatorul m a si certat ca am facut apel , nici macar nu a ascultat ( doar ce se intorsese de la cafea cu procurorul de sedinta )
Pot face sesisare la DNA, mentionez ca fapta este in termen , nu este prescrisa , pot sa cred ca cei de la DNA o sa cerceteze ?
Am uitat sa mentionez ca cei care au cumparat( o firma care avea o cifra de afaceri ricicol de mica si un profit de 2000 de lei pe un an ) au spalat banii unei persoane care face camatarie si care acum sunt in atentia DIICOT.
As avea avea sanse ?
Multumesc tuturor pentru eventuale raspunsuri !
Abuz in scoala
florinamatei
Buna seara.Am un copil cls 4a,la L.T.Bolintineanu.Voi expune situatia cat pot de scurt.La ora de sport,unul dintre colegii sai,a avut o criza de nervi si sa ... (vezi toată discuția)