avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , In 2015 am facut o plangere impotriva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , In 2015 am facut o plangere impotriva lichidatorului ...

Buna ziua ,
In 2015 am facut o plangere impotriva lichidatorului judiciar pentru inselaciune , mi a vandut un activ prin vanzare directa cu o evaluare contabila neta de inlocuire , in prima faza dosarul a fost trimis la Parchetul de pe langa Curtea De Apel , de unde s a intors cu propunere de clasare ..
Activul mi a fost subevaluat cam la de patru ori si de asemenea suprafata acestuia cu 400 mp .
Am facut apel judecatorul m a si certat ca am facut apel , nici macar nu a ascultat ( doar ce se intorsese de la cafea cu procurorul de sedinta )
Pot face sesisare la DNA, mentionez ca fapta este in termen , nu este prescrisa , pot sa cred ca cei de la DNA o sa cerceteze ?
Am uitat sa mentionez ca cei care au cumparat( o firma care avea o cifra de afaceri ricicol de mica si un profit de 2000 de lei pe un an ) au spalat banii unei persoane care face camatarie si care acum sunt in atentia DIICOT.
As avea avea sanse ?
Multumesc tuturor pentru eventuale raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 16:01, 18 Iunie 2021
Buna ziua,
Si ce ati pierde daca ati face sesizarea?
Eu zic sa mergeti mai departe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la ordonanta prim procuror DragosUUU DragosUUU buna ziua, in luna iunie si iulie 2014 am facut doua plangeri impotriva fostei sotii pentru nerespectarea programului de vizitare al copiilor, in sensul ca in ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu contra intereselor personale baciu_ismael baciu_ismael In anul 2008 am fost executat silit asupra unui imobil care in acea perioada valora 160mii Euro creditul care l-am solicitat pt modernizare imobil a fost de ... (vezi toată discuția)
Abuz in scoala florinamatei florinamatei Buna seara.Am un copil cls 4a,la L.T.Bolintineanu.Voi expune situatia cat pot de scurt.La ora de sport,unul dintre colegii sai,a avut o criza de nervi si sa ... (vezi toată discuția)