avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cand i-am cerut factura, mi-a spus ca ma costa in plus ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cand i-am cerut factura, mi-a spus ca ma costa in plus tva-ul.

Buna seara! Am si eu o intrebare. Am fost de curand la un service si mi-a cerut o suma, apoi, cand i-am cerut factura, mi-a spus ca ma costa in plus tva-ul. As vrea sa stiu daca pot face plangere undeva, deoarece mi se pare ca nu este corect cum au procedat. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Scadere tva - nicio scadere la pretul final Andrei_78 Andrei_78 Buna seara, Am o nelamurire cu o anumita situatie si as vrea sa va cer pararea(sper cat mai documentata). Pe persoana fizica, am comandat online de la ... (vezi toată discuția)
Tva perceput corect? cristinalauraconst cristinalauraconst Buna ziua, am o problema legat de un tva si nu stiu cum este corect. In 2008 am achizitionat o masina in leasing pentru care firma de leasing a platit ... (vezi toată discuția)