avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Judecata cu primaria pt a forta emiterea titlului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Judecata cu primaria pt a forta emiterea titlului de proprietate conf legii nr 87/2020

Anul trecut in Septembrie am depus o cerere la primaria Targu Mures pt eliberarea unui titlu de proprietate pe un teren aferent casei pe care il detin (conf. legii nr 87/2020). In sistemul informatic al primariei vad cererea ca si avand modul de rezolvare FAVORABIL dar in realitate nu am primit niciun raspuns in scris si au trecut deja 8 luni. Am fost la primarie, am avut discutii cu departamentul de fond funciar dar in afara de promisiuni nu am primit nimic.

In consecinta as dori sa dau in judecata primaria si/sau prefectura.

Intrebarea mea ar fi urmatoarea: In ce domeniu de activitate ar trebui sa aiba experienta avocatul ales (drept civil, drept imobiliar sau altceva)?

Si daca cumva sunteti sau cunoasteti un avocat din Targu Mures care ar fi interesat sa ma reprezinte intr-un astfel de proces atunci va rog sa nu ezitati sa-mi scrieti in privat.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Dobandire drept de proprietate teren curte casa conform legii 87/2020 amk1243 amk1243 Buna ziua. As dori sa obtin informatii legate de demersul si pasii pe care trebuie sa ii fac pentru ca sa obtin terenul din curtea casei dobandite prin legea ... (vezi toată discuția)
Drept titlu proprietate cf.legii 87/2020 VeraPetre VeraPetre Buna ziua, Mama mea a cumparat de la stat in 1997 o casa nationalizata. Casa are gradina (un teren) pentru care a platit anual la Primarie taxa de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Anulare ordinul prefectului privind intabulare teren gaitanel gaitanel Buna ziua .In anul2006 cumpar o casa la tara care a fost construita pe pasunea comunei din care face parte satul.Casa a fost construita in urma cu 80 100 de ... (vezi toată discuția)