avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am si eu o problema. Exista un titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am si eu o problema. Exista un titlu de proprietate ...

Buna ziua
Am si eu oproblema. Exista un titlu de proprietate emis pentru 4 ha teren agricol . Titlul este pe numele unchiului meu si pe numele fiului sau cel mare. Amandoi au murit, unchiul in 1980 fiul in 1998. Fiul fiului proprietar are probleme, desi in tot acest timp a platit impozitul la teren si la casa . S-a ivit acum un nepot al unchiului meu decedat si el care cica ar vrea sa-si ia partea de mostenire teren. Acum el mosteneste apartamentul tatalui decedat care este al doilea fiu al unchiului meu. Si mama lui e decedata, nu mai are alti frati e unic si insista sa i se dea partea . Oare nu se poate invoca uzucapiunea in acest caz? Nu a facut nici macar o vizita la bunicul lui, la unchiul lui si acum s-a trezit. Nu s-a facut nici o succesiune dupa unchiul meu si nici dupa fiul cel mare. Va multumesc pentru amabilitate si suport.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2021
hacman, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune madriana57 madriana57 Buna seara! Am vrut sa deschid succesiunea dupa bunica unde sunt mostenitori dupa ea 20 personane. Deoarece unii dintre mostenitori nu vor sa coopereze ... (vezi toată discuția)
Retrocedare in baza legii 67/2010 de modificarea ali 3 din art 18 a legii 18/1991 valixlm valixlm În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia). Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 ... (vezi toată discuția)
Bunic imparte/vinde teren arabil nepotilor. copiii bunicului (parintii nepotilor) pot avea pretentii? titaniq titaniq Buna ziua, Bunicul are 2 fete, fetele au 1, respectiv 2 copii. In 1994 bunicul a primit titlu de proprietate prin reconstituire conf. Lege 18/1991 , numai ... (vezi toată discuția)