avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ma numesc mihai si caut o fata pe nume ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ma numesc mihai si caut o fata pe nume Crețu Marcela ...

Buna ziua ma numesc mihai si caut o fata pe nume Crețu Marcela din Hîncești deja de un an nu mai stiu nimik de ea
Pentru ce vreți sa știți ceva de ea?
Cautati pe rețele sociale,,dacă credeti ca e dispărută va puteti adresa politiei sau consultați un detectivi particulari,e plin de pensionari la 45 de ani din structuri care își rotunjesc , pensioara"
Am fost in preuna si dupa aia neam indepartat unul de celalant am cautato pe retelile de spcializare dar nimik poaibil sa schimbat conturile

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pentru ce vreți sa știți ceva de ea?

Am cautat timp indelungat dar nimik posibil sa facut conturi noi de socializare

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cautati pe rețele sociale,,dacă credeti ca e dispărută va puteti adresa politiei sau consultați un detectivi particulari,e plin de pensionari la 45 de ani din structuri care își rotunjesc , pensioara"

Cu conturile vechi ce s-a întâmplat?

Incercati sa discutati cu cunoștințele comune sau ale ei.

Poate vrea sa nu fie găsită.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Consimtamantul sexual, problema cu o minora si un major lilith27 lilith27 Buna ziua, Va scriu o povestioara, pe scurt, sper ca se potriveste la drept penal, daca nu, rog un moderator sa ma indrume catre sectiunea potrivita. E vorba ... (vezi toată discuția)
Oameni buni,sunt nevinovat.ce sa fac? anemary29 anemary29 am primit citatie la politie si m-am prezentat.m-au pus sa declar ce am facut cu o luna in urma.de ziua fetitei mele.au fost audiati membrii fam si prietenii ... (vezi toată discuția)