avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Salut!am depus si eu dosarul pentru a ma conecta la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Salut!am depus si eu dosarul pentru a ma conecta la gaze,si mi ...

Salut!am depus si eu dosarul pentru a ma conecta la gaze,si mi sa spus sa astept 3 luni de zile si dupa daca nu primesc confirmare cv sa ii contactez dar pana atunci sa nu deranjez ca este inutil ca sunt foarte ocupati asa mi sa spus saptamana aceasta iam sunat si mi sa spus ca dosarul meu este expirat cv de genul pentru ca spun ei mi.au trimis acasa o instintare ca trebuie o declaratie la notar in legatura cu strada principala.eu iam spus ca nu am primit nicio scrisoare acasa iar o doamna mia raspuns eee pe dracu nu ai primit nimic ba iti spun eu ca ai primit.dupa am verificat la posta si chiar nu am primit nimic.ce este de facut ca doamna asta ma pus sa fac alt dosar din nou.care ar fi solutia cea mai usoara va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Am condus cu permisul suspendat va rog ajutati-ma bodys24 bodys24 buna ziua in data de 19.08.2008 am fost prins de o camera radar in comuna Nicolae Balcescu judetul Bacau cu 106 km /h si mi sa suspendat permisul de la data de ... (vezi toată discuția)
Amenintari banca ale2012 ale2012 Buna seara.am si eu o nelamurire in legatura cu o banca.nu miam mai putut plati rata la banca din cauza ca nu lucrez luna aceasta am primit acasa o scrisoare ... (vezi toată discuția)
Ajutor pt executarea silita ionuta75 ionuta75 am un credit ipotecar la care am intarzia cu cateva rat din motive de sanatate.nu au fost mai mult de 4 rata restante consecutiv.chiar atunci cand am facut ... (vezi toată discuția)