avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am condus cu permisul suspendat va rog ajutati-ma
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am condus cu permisul suspendat va rog ajutati-ma

buna ziua in data de 19.08.2008 am fost prins de o camera radar in comuna Nicolae Balcescu judetul Bacau cu 106 km /h si mi sa suspendat permisul de la data de 22 februarie 2009 .Eu acasa nu am primit nimic nici proces verbal nici macar o instintare am condus si la 18.03.2009 am fost oprit de un domn politist mi sa cerut permisul ma verificat si mia spus ca sunt curat .Dansul mi-a dat permisul inapoi si am plecat.Pe data de 8 aprilie gasesc o scrisoare care ma anunta ca am permisul suspendat de la data de 22 februarie,ma uit pe plic si pe ea apare data trimiterii 13.03.2009 doar o scrisoare simpla.Ma duc sa prerdau permisul si potistul de acolo imi spune ca am si dosar penal facut si inca o suspendare care a expirat ieri.Am fost la udriste si am dat o declaratie cu tot ce am patit si atat.Apoi m-am dus la bacau sa iau procesele verbale si cand am ajuns acolo mi-au gasit 4 .Am facut contestatie la toate si la aceea care aveam dosar penal si mi sa pus in octombrie sa ma prezint la bacau la proces m-am mai dus la bacau si mi-am mai scos si un certificat de grefa crezand ca pot sa ridic permisul.Nu am putut sa il ridic pe urma am aflat de la dumneavoastra de pe forum ca ma pot duce la parchet sa fac o cerere sa m-i se prelungeasca dovada de circulatie.Astazi cand am fost la udriste politistul mi-a spus ca nu a fost de acord procurorul si mia dat decizia.
Nu stiu ce sa mai fac saimi pot recupera permisul dintr-o prostie pt ca ei nu mi-au trimis o scrisoare la data care trebuie .
VA ROG AJUUTATIMA CU UN SFAT CUM IMI POT RECUPERA Permisul:((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:16, 26 August 2009
Trebuie sa vedeti care este situatia reala ,pentru ca altfel riscati inchisoarea.Mergeti si la plitie ,la parchet ,dar si in instanta si contestati procesele-verbale -daca nu sunt semnate de dvs.sau apare o alta semnatura-fals, sa vi se arate inregistrarea video -neaparat. Cam atat puteti face.
am fost sa recuperez procesele verbale si le-am recuperat pe data de 10 iulie si atunci le-am semnat si i-am intrebat ce s-a intamplat si mi-au spus ca sau pierdut pe drum.
Daca ma duc in audienta la procuror si intru in audienta se poate sa fac ceva
bodys24 a scris:

Daca ma duc in audienta la procuror si intru in audienta se poate sa fac ceva

Sfatul meu este sa mergeti cu toate documentele la procuror si sa ii explicati situatia.
Daca procurorul nu doreste sa va primeasca merget la prim-procuror si solicitati o audienta, daca nu tratati cazul cu seriozitate s-ar putea sa aveti o surpriza neplacuta!B-)
SUCCES!
Parerea mea este ca ar trebui sa apelati la serviicile unui avocat.
Trebuie analizata bine problema dvs si din ce spuneti aveti probleme mari.
Fara avocat e foarte posibil sa inregistrati un nou insucces.
Un avocat dupa ce ar analiza cazul dvs ar putea sa inteleaga mai clar ce se poate face.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Dosar penal bodys24 bodys24 buna ziua am si eu o prblema cu permisul.Am fost prins anul in luna august 2008 de o camera de radar in comuna nicolae balcescu cu 106 km/h si mia fost ... (vezi toată discuția)
Dosar penal va rog ajutatima bodys24 bodys24 am dosar penal din cauza unei camere radar care m-a prins cu 106 km in localitate pe data 19 aug 2008 si ei mi-au suspendat permisul din 25 februarie pana pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare anul trecut am fost oprit de chatre ... Dany909 Dany909 Buna ziua am si eu o intrebare anul trecut am fost oprit de chatre politia de frontiera la care au constata ca am numere straine expirate dar de fapt au fost ... (vezi toată discuția)