buna ziua am si eu o prblema cu permisul.Am fost prins anul in luna august 2008 de o camera de radar in comuna nicolae balcescu cu 106 km/h si mia fost suspendat permisul 90 zile de pe 25 februarie 2009 eu nu am fost anuntat iar pe 18 martie am fost oprit de un domn politist pentru ca vb la tel.Domnul politist mia cerut permisul si ma intrebat cate puncte am pt ca el tot ma verifica.M-a verificat si mi-a spus ca am 4 puncte si mi-a inapoiat permisul pe data de 8 aprilie 2009 primesc acasa o instintare ca am permisul suspendat de pe data 25 feb pna la data de 25 mai si sa ma duc sa predau permisul ma uit pe scrisoare ls data si vad ca este plecata de la bacau pe data de 13 martie.Cand ma duc sa predau permisul aflu ca am dosar penal pe data de 18 martie,cand m-a oprit domnul politist.Ma cheama la politie la udriste si ma duc sa vad despre ce este vorba.Ei ma pun sa dau o declaratie si imi spun ca la momentul cand m-a verificat domnul politist eram curat si ulterior la cateva zile a aparut in calc ca am permisul suspendat.pe data de 10 iunie plec la Bacau sa recuperez procesele verbale ca nici pe aceleea nu le aveam leam ridicat si am facut contestatie la ele.Ei miau spus ca sunt 2 si cand am ajuns acolo am gasit 4 procese verbale.Acum trebuie sa ma prezint la contestaie la bacau la contestatii.
Care este intrebarea mea daca am dosar penal si fac actul de grefa pot sa ridic permisul pentru ca avocata mea mi-a spus ca dupa ce faci actul de grefa trebuie sa ma duc la procuror de la sect 1 unde mi-a facut dosarul penal si daca i-mi da el voie pot sa-l ridic.
As dorii sa va mai intreb daca le pot cere daune morale ,dar deocamdata vreau sa stiu daca imi pot ridica permisul pentru ca nu il mai am din aprilie si vad ca ei nu au inceput judecata pentru dosarul penal nu m-au chemat deloc.
Am mai fost chemat o singura data la udiste sa dau o declaratie si atat