avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal

buna ziua am si eu o prblema cu permisul.Am fost prins anul in luna august 2008 de o camera de radar in comuna nicolae balcescu cu 106 km/h si mia fost suspendat permisul 90 zile de pe 25 februarie 2009 eu nu am fost anuntat iar pe 18 martie am fost oprit de un domn politist pentru ca vb la tel.Domnul politist mia cerut permisul si ma intrebat cate puncte am pt ca el tot ma verifica.M-a verificat si mi-a spus ca am 4 puncte si mi-a inapoiat permisul pe data de 8 aprilie 2009 primesc acasa o instintare ca am permisul suspendat de pe data 25 feb pna la data de 25 mai si sa ma duc sa predau permisul ma uit pe scrisoare ls data si vad ca este plecata de la bacau pe data de 13 martie.Cand ma duc sa predau permisul aflu ca am dosar penal pe data de 18 martie,cand m-a oprit domnul politist.Ma cheama la politie la udriste si ma duc sa vad despre ce este vorba.Ei ma pun sa dau o declaratie si imi spun ca la momentul cand m-a verificat domnul politist eram curat si ulterior la cateva zile a aparut in calc ca am permisul suspendat.pe data de 10 iunie plec la Bacau sa recuperez procesele verbale ca nici pe aceleea nu le aveam leam ridicat si am facut contestatie la ele.Ei miau spus ca sunt 2 si cand am ajuns acolo am gasit 4 procese verbale.Acum trebuie sa ma prezint la contestaie la bacau la contestatii.
Care este intrebarea mea daca am dosar penal si fac actul de grefa pot sa ridic permisul pentru ca avocata mea mi-a spus ca dupa ce faci actul de grefa trebuie sa ma duc la procuror de la sect 1 unde mi-a facut dosarul penal si daca i-mi da el voie pot sa-l ridic.
Cel mai recent răspuns: bodys24 , utilizator 14:26, 3 August 2009
As dorii sa va mai intreb daca le pot cere daune morale ,dar deocamdata vreau sa stiu daca imi pot ridica permisul pentru ca nu il mai am din aprilie si vad ca ei nu au inceput judecata pentru dosarul penal nu m-au chemat deloc.
Am mai fost chemat o singura data la udiste sa dau o declaratie si atat
ma puteti ajuta si pe mine in acest caz sa imi spuneti si mie ce sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus cu permisul suspendat va rog ajutati-ma bodys24 bodys24 buna ziua in data de 19.08.2008 am fost prins de o camera radar in comuna Nicolae Balcescu judetul Bacau cu 106 km /h si mi sa suspendat permisul de la data de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal va rog ajutatima bodys24 bodys24 am dosar penal din cauza unei camere radar care m-a prins cu 106 km in localitate pe data 19 aug 2008 si ei mi-au suspendat permisul din 25 februarie pana pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sotului meu în mai anul trecut i s-a suspendat permisul ... Denisia123 Denisia123 Buna seara! Sotul meu în mai anul trecut i sa suspendat permisul pe o perioada de 60 de zile. El a depus un certificat de grefa, mergând ulterior să-și ... (vezi toată discuția)