avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Insusire ilegala a unei zone din subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Insusire ilegala a unei zone din subsolul blocului

O persoana si-a legat garajul, aflat la parterul subsolului blocului nostru, la o parte din subsolul blocului nostru ( "subsolul tehnic") separand capatul subsolului nostru. Prin zidirea acestei separatii a inclus si conductele de apa, apa calda si robinetele de izolare spre una din coloanele de alimentare cu apa rece si de termoficare. In caz de defectiuni trebuie sa telefonam si sa vina sa ne deschida garajul. Persoana respectiva nu are apartament in blocul nostru. Mentionez ca si-a "aranjat" si un CF al garajului in care apare si "boxa subsol" cu toate ca nimeni nu a fost de acord sa ne ia din condominiu. Cum se oate recupera respectivul spatiu luat fara respectarea legilor in vigoare ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:05, 21 Iunie 2021
Se poate recupera in instanta, asa ca angajati un avocat.
Nu este necesar parcurgerea procedurii in instanta d ejudecata care poate dura ani
Sesizati oficial ISU si disciplina in constructii care in termen de 30 de zile dispune verificari si dispune solutii legale,respectiv dezafectare interventie neautorizata si readucerea spatiului la forma anterioara interventiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxă abandonată. bună ziua, vin către dvs. cu următoarea situatie: am cumpărat ... TopG TopG Bună ziua, Vin către dvs. cu următoarea situatie: Am cumpărat un apt și la subsolul blocului exista un o boxă care a aparținut unui proprietar care ... (vezi toată discuția)
Ajutor ptr montarea unui geam la bloc. ipso ipso Acum un an, m-am mutat intr-un bloc cu 18 apartamente. Proprietar, nu chiriaș, la mansarda, deasupra etajului 4. Spatiile comune din subsolul blocului, le-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ... Rozelia Rozelia Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre ... (vezi toată discuția)