avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua sunt mostenitorul veteranului de razboi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua sunt mostenitorul veteranului de razboi prizonier ...

Buna ziua sunt mostenitorul veteranului de razboi prizionier in Germania in perioada 20-12-1944/ 16- 05 - 14945 vreau sa cunosc daca are drept la depagubiri . Va multumesc anticipat Stroia Ioan (nr. tf.0721235466)

Alte discuții în legătură

Buna seara va rog am si eu o intrebare de pus tatal meu stroia ... Stroia  IOAN Stroia IOAN Buna seara va rog am si eu o intrebare de pus tatal meu Stroia Ioan a luptat in al doilea razboi mondial in perioada 01-03-1943 si a fost lasat la vatra ... (vezi toată discuția)
Bună ziua mă numesc becheru ioana tatăl meu a fost veteran ... cercel ionel cercel ionel Bună ziua Mă numesc becheru Ioana tatăl meu a fost veteran de război a si murit în război și aș dori să știu cum beneficiez de indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Orfan de razboi din 1944 galatanu1981 galatanu1981 buna ziua am o intrebare la dumneavoastra mama mea este orfan din razboi 1944, doresc sa stiu daca poate beneficia de o pensie si ce acte iar trebui. si ... (vezi toată discuția)