avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Mă numesc becheru Ioana tatăl meu a fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Mă numesc becheru Ioana tatăl meu a fost veteran ...

Bună ziua Mă numesc becheru Ioana tatăl meu a fost veteran de război a si murit în război și aș dori să știu cum beneficiez de indemnizația de moștenitor al veteranului de război vă Mulțumesc anticipat

ce documente imi trebuie va multumesc . ps nu am beneficiat de nici un venit de pe urma tatalui meu dar am acte doveditoare ca a fost in razboi a decedat si ca a fost veteran de razboi astept raspuns doamne ajuta
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cercel ionel , utilizator 13:24, 18 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt fiica de veteran de razboi. va rog sa imi spuneti ... cristeadraguta@yahoo.com cristeadraguta@yahoo.com Buna ziua! Sunt fiica de veteran de razboi. Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de drepturi conf. legilor cu caracter special . Mentionez ca anul in care ... (vezi toată discuția)