avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Examen licenta - materie veche de 25 de ani. MASURI ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Examen licenta - materie veche de 25 de ani. MASURI LEGALE

Ma intrebam ce am putea face dpdv legal in urmatoare speta: Examenul de licenta de anul viitor va consta in examinarea orala dintr-o materie al carei suport de curs cuprinde pasaje de tipul:"orice sistem care foloseste ultimele descoperiri stiintifice face o impresie buna. CD-ROM-urile fac parte din aceasta categorie de elemente." sau "folositi in primul rand faxul". Practic examenul de licenta este predat dintr-o carte scrisa acum aproximativ 25 de ani. Se pot lua masuri legale pentru a schimba acest lucru? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 23 Iunie 2021
Sigur nu este vorba despre o materie gen "Istoria informatiei"?
Daca nu... puteti face un memoriu la decanat/rectorat in care sa le spuneti ca stiinta a mai evoluat de acum 25 de ani...
"Tehnici și instrumente de PR și publicitate" materia respectiva. Probabil facem vom face o cerere la decanat, vedem cum avanseaza lucrurile.
Materia predata coincide cu manualul respectiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce "asa trebuie" ? ContSters160631 ContSters160631 Buna -ziua! Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca. In 2006,sperand la mai bine,m-am ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008 Roxana Roxana Roxana Roxana Buna seara. Am si eu o nelamurire. Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum? (vezi toată discuția)
Ordin 295 din 5 feb 2007 Studentu Studentu are cineva un linc catre aceasta lege " ORDIN nr.295 din 5 februarie 2007 al ministrului educaţiei şi cercetării privind cadrul general de organizare a ... (vezi toată discuția)