avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mamele eroine se pot pensiona mai repede din luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mamele eroine se pot pensiona mai repede din luna septembrie? ...

Mamele eroine se pot pensiona mai repede din luna septembrie? Sau s-a amanat si aceasta lege?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 22 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se pot pensiona mai repede, intrucat nu s-a adoptat un act normativ in acest sens .... Legea 127/2019 (noua lege a pensiilor) va intra in vigoare la 01.09.2023
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea mamelor eroine 1 ianuarie 2023 niflor niflor Buna seara, Am citit ;In legatura cu Legea mamelor eroine OUG nr. 8 din 2021 care a fost amanata. Respectiv; (1) Femeile care au realizat stagiul minim de ... (vezi toată discuția)
Pensionare mame cu trei copii maria162 maria162 Bună ziua! Sunt o mamă care a născut și a crescut trei copii care au trecut demult de vârstă de 16 ani. Am vechime in muncă 21 de ani și conform legii ... (vezi toată discuția)
Am văzut o postare pe facebook cum că mamele care au crescut ... Dan Prisacariu Dan Prisacariu Bună ziua Am văzut o postare pe facebook cum că mamele care au crescut trei sau mai mulți copii vor primi o indemnizație viageră Aceste indemnizații ... (vezi toată discuția)