avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am un vecin care depoziteaza cantitati mari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am un vecin care depoziteaza cantitati mari de vin ...

Buna ziua! Am un vecin care depoziteaza cantitati mari de vin ( scop comercial ) in garajul de la parterul blocului. Doresc sa stiu daca este legal sa foloseasca garajul pentru asa ceva avand in vedere ca vinul este bautura alcoolica. Daca nu este legal, la ce institutie pot face o plangere? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Leonsanvoin@gmail.com , utilizator 19:50, 25 Iunie 2021

Multumesc!
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dvs sesizati toate instituțiile posibile si vor fi făcute verificari,DSP.,Politie Locală,,ANAF etc.

Atat timp cat bunurile detinute in proprietate nu constituie bunuri interzise,sustrase sau de provenienta necunoscuta are dreptul sa le detina
Daca persoana se pregateste pentru un eveniment are dreptul sa depoziteze bunurile necesare

Multumesc frumos!
ynocentta a scris:

Atat timp cat bunurile detinute in proprietate nu constituie bunuri interzise,sustrase sau de provenienta necunoscuta are dreptul sa le detina
Daca persoana se pregateste pentru un eveniment are dreptul sa depoziteze bunurile necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dormitul in spatii publice BX BX Unele primarii sanctioneaza cu amenda persoanele care dorm pe banci in parc. La nivel national, exista vreo reglementare cu privire la dormitul in spatii ... (vezi toată discuția)
Depozitare gunoi spatiu comercial julia_chi julia_chi Buna ziua reprezentanta sc care detine unul din spatiile comerciale de la parterul blocului insista sa depoziteze in ghena blocului tomberoanele de gunoi ale ... (vezi toată discuția)
Depozitare furaje ( grau , porumb ) in garaj in cartier de blocuri. victor1906 victor1906 Buna ziua. Am un vecin , care se ocupa de specula cu furaje ( grau , porumb ) , cumpara ieftin si vinde scump , fara sa posede certificat de provenienta. ... (vezi toată discuția)