avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua locuiesc într-un bloc cu 10 nivele la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua locuiesc într-un bloc cu 10 nivele la ultimul etaj ...

Buna ziua locuiesc într-un bloc cu 10 nivele la ultimul etaj am semnat acordul pe tabelul cu montarea antenelor gsm cu un procent de 82% de al asociației ,iar sotia nu a semnat noi fiind despărțitii cu acte ca 2 proprietari al apartamentului problema ce vreau sa ma adresez este ca cei de la gsm au început lucrările având acordul pe tabel eu razgandinduma ulterior fără semnătură la notar ..pot despagubi asociatia in instanta pentru cheltuielile făcute de firma gsm pe centru acordul dat pe tabel de către 1 singur proprietar al imobilului nu 2 ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 05:42, 25 Iunie 2021
la acest acord prin asociatie este suficienta semnatura unuia din proprietari.....ma mir cu a avut curaj se demareze lucrarile cu doar 82% voturi pentru

avand in vedere ca asociatia a semnat un contract cu niste clauze.....cu siguranta o sa fie nevoie sa platiti la asociatie niste bani grei

sunt cheltuieli cu autorizatii,providerul GSM isi face niste arii de acoperire si in functie de asta instaleaza antene......antenele nu se instaleaza asa din ochi
Deci in concluzie sunt 4 apartamente pe ultimul etaj si suntem 2 la 2 pe tabel am semnat cele 4 apartamente dar la la notar cu contractul decât 2 daca administrația ne va da în judecată pentru cheltuielile facute o sa castige
normal ca poate sa castige si asta e partea fireasca a lucrurilor

firma gsm o sa ceara si o sa obtina daune de la asociatie, iar asociatia o sa se intoarca impotriva ta......ti se pare normal sa plateasca toti proprietarii faptul ca te-ai razgandit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montarea antenelor gsm pe bloc Maciuca Maciuca Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc alcatuit din cinci scari. Vecinii de pe scara mea(E) DORESC MONTAREA antenelor GSM DEASUPRA noastra. Nu au primit semnaturile ... (vezi toată discuția)
Mansardare ContSters61759 ContSters61759 Buna! As dori sa stiu ce pot face in cazul in care 70% sunt de acord cu mansardarea blocului, dar eu nu (mentionez ca stau la ultimul etaj: 4).De accea m-am ... (vezi toată discuția)
Montare antena gsm cristiangata cristiangata Buna seara, s-a schimbat legea privind montarea antenei gsm adica se poate monta antena chiar daca o familie de la ultimul etaj nu ii de acord cu acest lucru ... (vezi toată discuția)