avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Drepturile copilului..
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drepturile copilului..

Fiul meu in varsta de 10 ani a vorbit pe whatsapp cu un coleg , a trimis si mesaje vocale ,printre care ,un mesaj continea cumva o jignire despre alt coleg ,a folosit expresia "noob" referindu-se la faptul ca acel alt coleg este nepriceput la jocurile online.Acest coleg a distribuit acel.mesaj si a ajuns la doamna invatatoare care mi l a distribuit mie .Vreau sa stiu daca drepturile copilului meu au fost încălcate,dat fiind ca a fost o discutie privată,si sa imi spuneti exact cum sa procedez daca au fost încălcate drepturile lui .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:35, 24 Iulie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
la ce drepturi va ganditi, mai precis? doar nu va ganditi sa-l faceti responsabil pe pustiul de 10 ani
Faptul ca un mesaj privat a fost distribuit .la asta ma refer .copilul e minor i ar invatatoarea nu a avut acordul meu de a distribui mesajul .

adriandimitriu a scris:

la ce drepturi va ganditi, mai precis? doar nu va ganditi sa-l faceti responsabil pe pustiul de 10 ani

daca am inteles bine, chiar fiul dvs a distribuit/ publicat opiniile sale, sa le zicem nepotrivite.
vestea s-a raspandit printre copii si parinti, dar drepturile copilului apar doar atunci cand invatatoarea intra in discutie?
cred ca doriti sa opuneti acest considerent faptului ca fiul dvs a avut o atitudine care e la limita bullying-ului, pentru care deja exista masuri scolare legale (psiholog, etc).
ar trebui sa verificati daca nu cumva invatatoarea v-a adus acest lucru la cunostinta ca un pas preliminar al unei anchete scolare, deschisa, poate, chiar la cererea "partii vatamate"
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
adriandimitriu, utilizator
Mi se pare ca nu ati inteles bine !fiul meu a vorbit cu un coleg si i a zis despre un alt coleg ca e noob referinduse ca e nepriceput la jocurile video. daca ati auzit de protectia datelor la acea lege ma refeream.
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2021
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala ... NeoG NeoG Buna ziua. Baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala 18 din Timisoara . Problema : 3 copii din clasa lui il terorizeaza constant si isi bat joc ... (vezi toată discuția)
Abuz? fiul meu, în vârstă de 13 ani, nu mai vrea să mă vadă sau să-mi vorbească petravram petravram Sotia a parasit domiciliul conjugal impreuna cu fiul nostru, acum 2 ani si citeva luni. In ultimul timp fiul meu , in virsta de 13 ani, nu mai vrea sa ma vada ... (vezi toată discuția)