avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am doua contracte de munca cu norma intreaga. In ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am doua contracte de munca cu norma intreaga. In contexul unui ...

Am doua contracte de munca cu norma intreaga.
In contexul unui concediu medical, pot lua concediu normal la cea de-a doua firma ca sa nu ma mai complic cu hartogaria?sau nu e ok din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: dan_pal , utilizator 12:37, 29 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti lua CO de la cea de-a doua firma.
merci de informatii. pentru 3 zile nu are sens sa ma complic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru 1/2 norma pisi@yahoo.com pisi@yahoo.com De cate zile de concediu beneficiaza o persoana angajata cu 1/2 norma? (vezi toată discuția)
Nr zile concediu de odihna ilaria.ada ilaria.ada buna seara. daca un angajat dintr-o unitate bugetara a fost in concediu medical 6 luni, concediul de odihna se acorda in totalitate sau se calculeaza ... (vezi toată discuția)