avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Am o nelamurire cu privire la o mostenire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Am o nelamurire cu privire la o mostenire in sensul ...

Buna ziua ! Am o nelamurire cu privire la o mostenire in sensul in care sora unei matuse a murit ,apartamentul ei a fost primit prin succesiune de la sotul decedatei . Ce posibilitate are mostenitoarea respectiv sora decedatei, sa devina proprietara
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 20:40, 28 Iunie 2021
Să dezbată succesiunea după defuncta.
Apartamentul existent în patrimoniul defunctei, în clipa morții, se trasnsmite prin succesiune (nu contează de la cine îl avea)
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2021
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere moștenire - se da următoarea speță: -defuncta nu ... Derek88 Derek88 Dezbatere moștenire - se da următoarea speță: -defuncta nu avea copii, doar 2 surori care au decedat și ele, -cele 2 surori au avut copii, -unii din ... (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)