avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se trateaza contabil si fiscal testarea PCR pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se trateaza contabil si fiscal testarea PCR pentru depistarea COVID-19 pentru 2 persoane, cetateni straini?

Cum se trateaza contabil si fiscal ( impozit/profit si impozit pe venit asimilat dividendelor -??? ) testarea PCR pentru depistarea COVID-19 pentru 2 persoane, cetateni straini ( israelieni), asociati ai firmei si nesalariati si pentru care costul testarii a fost suportat de catre firma? Mentionez ca testarea nu s-a facut din initiativa firmei si foloseste asociatilor pentru intoarcerea in Israel. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli transport și cazare administrator cetățean străin: firma de contabilitate nu i le recunoaște, ce poate să facă în acest sens? steluta_2015 steluta_2015 Buna ziua, va deranjez cu o intrebare, am urmatorul caz, administratorul, este cetatean strain, adica are dubla cetatenie, are doua firme in Romania, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajata unei firme multinaționale. am fost ... Roxa2410 Roxa2410 Bună ziua! Sunt angajata unei firme multinaționale. Am fost chemată pentru testare Covid. Pot refuza testarea în vreun fel? Sau pot sa fac o plângere ... (vezi toată discuția)
Exercițiu financiar 2019: administratorul a tot ridicat bani din firmă, cum să procedez cu conturile 542 și 461? vă rog să mă ajutați cu un sfat Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua. Administratorul firmei a tot ridicat bani din firma si soldul lui 542 este destul de mare.Vechea contabila amvazut ca i-a inregistrat apoi in 461 ... (vezi toată discuția)