avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa ma lamuriti cu privire la o a doua succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa ma lamuriti cu privire la o a doua succesiune

Va rog sa ma lamuriti cu privire la o a doua succesiune pe care trebuie sa o fac dupa parinti, care este procedura ?
Anul trecut a murit tata in luna februarie, am facut succesiunea dupa el, impartind apartamentul intre mine, fratele meu si mama. Dupa 4 luni a murit si mama. Nu am facut succesiunea imediat, in anul 2020.
Acum, in anul 2021, eu si cu fratele meu ne-am hotarat sa facem succesiunea dupa moartea mamei.
Mentionez ca nu am trecut pe rol la administratia financiara partea fiecaruia si nu s-a platit impozit.
Cum procedam pentru scoaterea unui certificat fiscal, necesar la notar?
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2021
teo689, utilizator
Cel mai recent răspuns: teo689 , utilizator 19:18, 29 Iunie 2021
Va adresați Direcției de Impozite și Taxe locale
Inteleg ca de 1 an nu ati dus o copie după certificatul de mostenitor după tata..
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2021
raluk0207, utilizator
Asa este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa parinti decedati carmencarmen carmencarmen Respectuos va rog sa ma indrumati si pe mine Suntem trei frati singurii copii ai parintilor nostrii Tatal nostru amurit anul trecut iar mama acum cateva ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate si succesiune GROOSA GROOSA Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta : Tatal si mama mea au o proprietate in or.B-S. Mama a decedat in anul 2009 iar fratele meu in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Succesiune loredana2009 loredana2009 Suntem 3 frati (majori), tata a murit la sfarsitul anului trecut vrem sa deschidem succesiunea. Dar TATA NU SI-A FACUT SUCCESIUNEA DUPA MOARTEA PARINTILOR LUI, ... (vezi toată discuția)