avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Ce solutie are o persoana juridica, in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Ce solutie are o persoana juridica, in situatia in ...

Buna ziua,
Ce solutie are o persoana juridica, in situatia in care CNAS intarzie cu decontarea indemnizatiilor privind concediile medicale ale angajatilor, cererile in acest sens fiind depuse si inregistrate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 29 Iunie 2021
O actiune in instanta sau apelarea la mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce solutie are o persoana juridica, in situatia in ... Gabriel Alionte Gabriel Alionte Buna ziua, Ce solutie are o persoana juridica, in situatia in care CNAS intarzie cu decontarea indemnizatiilor privind concediile medicale ale angajatilor, ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani concediu medical IoanaNed IoanaNed Sunt insarcinata in luna a 7-a si sunt in concediu medical de 2 luni. Firma nu mi-a platit concediile medicale si nici colegilor (care sunt in somaj tehnic) nu ... (vezi toată discuția)
Angajatorul spune că nu-mi plătește concediile pre și postnatal decât când primește banii de la cnas, însă știu sigur că au fost decontați. cum pot proceda în acest caz? Stoian florin Stoian florin Cum pot recupera banii pentru concediu prenatal și postnatal de la angajator? Angajatorul meu mi-a spus ca banii pe concedii (prenatal și postnatal) ii voi ... (vezi toată discuția)