Buna ziua! Daca eu am fost in concediu ptr cresterea copilului si cineva a fost angajat in locul meu, locul fiind doar de un singur post iar eu m am intors mai devreme la munca si am fost pusa sa lucrez doua sapt cu doua libera deoarece ea cica nu poate fi data afara pana cand copilul face doi ani iar acum aflu ca ea de fapt are contract pe perioada nedeterminata si vreau sa muncesc program normal ce trb sa fac? E normal sa o tina daca are contract pe perioada nedeterminata? Nu o poate da afara?
Credeti ca o incetare a c.i.m. se face batand din palme?
Contractul individual de muncă poate înceta astfel:
a) de drept;
b) ca urmare a acordului părţilor, la data convenită de acestea;
c) ca urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi, în cazurile şi în condiţiile limitativ prevăzute de lege.
Atentie : La revenirea din CCC angajatorul poate să dispună încetarea raporturilor de muncă.
4 ore
Zsanna1
Sunt angajata cu 4 ore, care este salariul minim brut pe care trebuie sa-l primesc din Ianuarie 2019? ( am studii superioare) (vezi toată discuția)
Revenire in cic
Rocsanaa1
Daca am revenit la munca si fata implineste 2 ani in decembrie pot reveni in concediu de crestere pana cand implineste fata 2 ani?daca contractul este pe ... (vezi toată discuția)