Buna ziua!
Am fost contabila la o firma pe care am preluat-o, din 2009 pana in 2012. Momentan nu mai sunt contabila, (m-am reprofilat), de aceea apelez la ajutorul dvs!
Asadar, fostul meu sef doreste sa inchida firma, spunand ca nu mai are nicio datorie si nu mai vrea sa depuna declaratii pe zero, sau sa plateasca degeaba certificatul digital pt semnaturi. Din balante reiesea ca ar avea un impozit pe profit neachitat. Implicit acest impozit apare si in bilanturi. Am solicitat la anaf fisa sintetica pe platitor, (intr-adevar sunt zero datorii) iar acolo nu apare acest impozit, ca si cand n-ar fi existat!
Acestea fiind spuse, cum as putea regla conturile? Cum s-ar rezolva aceasta situatie?
Multumesc!
Bibi62
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuie facuta analiza si vazut unde s-a gresit. E o problema pentru ca situatiile financiare declarate nu coresund cu evidenta contabila scriptica. Eroarea se indreapta facand corectia prin contul 1174 Rezultatul reportat provenit din corectarea erorilor contabile (A/P).
Corectare bilant
iuliana17
Buna seara,
As dori sa stiu daca un bilant depus se mai poate corecta? Mai precis in cazul in care anumite cheltuieli au fost complet omise din situatia ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.