avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate si weekendul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate si weekendul

Buna seara, daca pe 31 iulie mi se termina CIM la termen, si tot in ziua aceea pot intra in concediu prenatal, dat fiind ca este sambata, pot solicita concediul pe 30 iulie chiar daca ar fi a 85 a zi de la DPN !?Mi sa zis ca trebuie sa mi se dea concediu cu cod 08, pe 30 iulie, iar pe 1 august, acelasi lucru ca sa am continuitate, ori 1 aug cade duminica, nu stiu daca medicul resp are program samb si dum , si daca nu, cum obtin continuitatea pentru ca mai apoi plata concediului de mat sa poata fi preluata de Cas!?Multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2021
Mioara1984, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Mioara1984 Mioara1984 Buna seara, ma aflu intr o totala confuzie, daca m ar putea lamuri cineva, v as fi profund recunoscatoare...sunt angajata pe perioada determinata, respectiv, 1 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Regulament intern Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,problema este ca nu stiu cum trebuie facut regulamentul intern in situatia in care am deschise mai multe puncte de lucru in orase diferite si cu ... (vezi toată discuția)