avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Persoana în cauză este văduvă cu doi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Persoana în cauză este văduvă cu doi copii.Are ...

Bună ziua!
Persoana în cauză este văduvă cu doi copii.Are un apartament cumpărat în timpul căsătoriei.Pe urma soțului nu s-a făcut succesiune.Acum dorește să facă contract de întreținere cu unul dintre copii.Este posibil acest lucru și care sunt pașii de urmat?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:57, 30 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil, dar prima data trebuie dezbatuta succesiunea dupa sot.
Apoi, trebuie intocmita documentatia cadastrala pentru imobilul respectiv si intabulat certificatul de mostenitor la Cartea Funciara, iar ultimul pas este incheierea contractului de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune paula38 paula38 Buna ziua,intrebarea este urmatoarea,bunicul a murit in urma cu 5 ani ,bunica are 4 copii nimeni nu a cerut deschiderea succesiunii,acum bunica ar dorii sa ... (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)
Intabulare flaviatoma flaviatoma Este adevarat ca pentru succesiune nu este neaparat ca apartamentul sa fie intabulat? Tatal meu a decedat si apartamentul nu este intabulat. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)